Receive 15 minutes of free access to the steamroom until November 1.

For every massage of 1 hour you get 15 minutes free access to the streamroom. Only from Monday to Thursday in Amsterdam.

Make a reservation

Algemene Voorwaarden

Als u een afspraak voor een massage/ behandeling bij Chiangmai spa.
ga ik ervan uit dat u kennis heeft genomen van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

1. Chiangmai spa behoud zich het recht voor om cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen, alcohol of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.
2. Chiangmai spa kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.
3. De diploma’s/ certificaten die behaald zijn, zijn voor u als cliënt beschikbaar om te zien.
4. Ethiek en hygiëne is erg belangrijk bij Chiangmai Spa en wordt ook van u verwacht.
5. Mijn telefoon staat op ‘stil’ als ik aan het masseren/ behandelen ben en ik zou het fijn vinden als uw mobiele telefoon ook stil is tijdens de afspraak.
6. Bij Chiangmai spa zijn de massages/ behandelingen enkel op afspraak.Een afspraak kan gemaakt worden per telefoon, sms, e-mail, contact formulier op de website.
7. Gemaakte afspraken dienen uiterlijk één dag (24 uur) voor de behandeling te worden geannuleerd dit is kosteloos.Annuleert u te laat (binnen 24 uur voor uw afspraak), op de behandel dag zelf of komt u helemaal niet dan zijn wij helaas genoodzaakt de behandelprijs volledig aan u door te belasten. U ontvangt hiervan dan een aparte factuur.Annulering kan alleen mondeling/telefonisch.
8. U kunt ook met een cadeaubon van Chiangmai Spa betalen.Indien de betaling plaatsvindt via de cadeaubon is deze niet in te wisselen voor contant geld.Daarnaast is er ook geen teruggave mogelijk wanneer je minder dan de cadeaubon waarde aan massages of andere diensten/producten afneemt.
9. De massages die worden gegeven, hebben niets met erotiek en/of seks te maken.
10. Cliënten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen doen, dienen de gereserveerde behandeling/tijd te betalen en worden per direct uit de praktijk verwijderd en zullen niet meer worden behandeld.